13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Изборна надпревара и на Купа “Мечката”-Публиката с право на вот

Оспорвана изборната надпревара  стартира  и  между претендентите на елитния турнир по културизъм купа “Мечката”,  броени дни преди старта му на 8-и октомври.

Победителят на публиката ще бъде излъчен след като присъстващите и феновете на турнира упражнят своето право на глас на интернет страницата на организаторите или с пряк вот на самото състезание. За истинноста на изборните резултати ще следи комосия в състав Иван Милков – Киборга, два пъти носител на купа „Мечката”, Иван Стоянов и Митко Славов, също носители на купа „Мечката”и  Стойчо Кузманов, многократен призьор в категории на турнира.

 Освен, че ще определи свои победител ,публиката ще има възможност  и да участва  и в турнира.  Между  представянето на отделните категории е предвидено състезание по вдигане на тежести, специално за присъстващите, обясни организаторът на турнира Румен Желев.

 В 16-о издание на турнира по културизъм “Купа Мечката” ще участват най-елитните български културисти и състезателки по бодифитнес .

Турнирът ще се проведе  на 8 –и октомври в Гарнизонния военен клуб в Бургас. Старта на състезанието ще бъде даден  точно в 13.00 часа.

Дисциплините и категориите, в които ще се състезават участниците са културизъм мъже до 80 кг, до 95 кг и над 95 кг, абсолютен шампион, класически културизъм мъже и бодифитнес жени.

 Наградния фонд  на турнира е над 7000 лв.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук