11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Избраха Доротея Радева за председател на младежката структура на ГЕРБ в Айтос

Доротея Радева е новият председател на МГЕРБ-Айтос. Кандидатурата й бе подкрепена и гласувана на събрание на младежката структура в града. На него присъстваха областният ръководител на организацията Николай Василев, Галя Василева – член на Националния изпълнителен съвет (НИС), Тодор Йосифов-почетен член на МГЕРБ и Чавдар Вълев – член на Областното ръководство и председател на общинската структура на младежите в Карнобат. ДоротеяДоротея е на 27 години, бакалавър от Шуменския университет, специалност „Психология и ПУНУП”, работи като детска учителка в ЦДГ „Калина Малина“ в Айтос.

Присъстващите избраха и организационен секретар на младежите в Айтос – Светлана Момчилова. Тя е с придобита степен бакалавър „Комуникационни и компютърни мрежи”, магистър „Финансов мениждмънт” и работи като главен счетоводител в ПГСС „Златна нива“ Айтос. За член на общинското ръководство на МГЕРБ Айтос бе определен Христо Бъчваров, който преди броени дни е завършил магистратура във Варна – Корпоративни финанси. Той ще бъде и участник в традиционния национален унивеситет за младежи, който ще се проведе следващия уикенд във Варна.

МГЕРБПодобно на други населени места в областта, и в Айтос постъпват много нови заявления за присъединяване към МГЕРБ. Организацията в града е създадена и функционира още от 2008 г.

„Структурите ни са в добра кондиция, има голямо желание от страна на младежите да се включват активно в партийния живот. Както знаете по традиция и тази година, младежката организация на ГЕРБ отново ще дежури пред ЦИК, за да може партията да се регистрира първа за местните избори. Членовете ни ще дават дежурства пред ЦИК от днес до датата на регистрацията. Очакваме подкрепата на МГЕРБ по време на предстоящите избори, когато идеите и амбициите на младите хора са важна част от предизборната кампания”, сподели Николай Василев. Той поздрави новите попълнения от екипа на МГЕРБ-Айтос, който активно ще се включат и в работата на предизборния щаб.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук