14.9 C
Бургас
петък, май 17, 2024

Избраха полицай на месеца в Несебър

На поредната церемония „Полицай на месец Септември” провела се пред личния състав на Районно управление „Полиция” – Несебър бе отличен отличи инспектор Пламен Диков – разузнавач в „Криминална полиция” към крайморското управление, за това че благодарение на инициативността и професионализма му се е стигнало до разпознаването и задържането на група извършила множество грабежи в „Слънчев бряг” и Несебър.

Инспектор Пламен Диков бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас – Комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с “обявяване на благодарност” и индивидуална парична награда в размер на 100 лв.

Комисар Димитров подчерта високата степен на професионализъм, демонстрирана от полицейския служител, която допринесла за разкриването на множество тежки престъпления, характерни за почивната зона около Несебър и Слънчев бряг, осъществени в разгара на летния сезон. От своя страна инспектор Диков благодари за полученото отличие, изтъквайки че то не е за индивидуален принос, а като признание за цялостната работа на служителите от Районно управление „Полиция” – Несебър, ръководено от главен инспектор Стайко Манев.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук