13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Известен пластичен хирург приема пациенти безплатно в Бургас

Известният пластичен хирург  д-р Елеан Зънзов от университетската болница „Св. Георги“ в Пловдив ще извършва безплатни прегледи и консултации в МБАЛ „Черноморска – Бургас” на 28 ноември, четвъртък от 11.00 до 18.00 часа. Специалистът ще приема пациенти в Хирургичното отделение на болницата, след предварително запазен час на регистратурата на телефон 056/ 707 606, информират от лечебницата. 

Д-р Елеан Зънзов е специализирал Обща и Пластично-възстановитела и естетична хирургия, главен асистент е към катедрата по пропедевтика на хирургическите болести в МУ – Пловдив. Вече близо година той работи и в медицински център „Бюте” в Сливен, който е специализиран в пластична хирургия, естетична дерматология, физиотерапия и присажадне на коса.

На 29 и 30 ноември в МБАЛ „Черноморска – Бургас” в отделението по „Ортопедия и травматология”  прегледи, консултации, оперативни интервенции и ехография на детски стави ще извършва доц. д-р Стефан Стефанов д.м. от Специализираната университетска болница за активно лечение по ортопедия в „Горна Баня”, София. Той ще приема пациенти  от 11.00 до 16.00 часа на 29 ноември, след предварително запазен час на регистратурата на болницата.  Прегледите при доц. д-р Стефанов, д.м. ще се заплащат.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук