12.6 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Извънредно! Уволниха учителка, след като първокласничка удари с бутилка в главата своя съученичка

Възпитателката Радка Илчева  е била уволнена, след като първокласничка от СОУ „Иван Вазов“ в Бургас удря своя съученичка в главата с бутилка от шампанско. Това съобщи директорът на учебното заведение Виктор Григоров. Инцидентът е станал вчера, по време на занималня, в двора на училището. Детето е с подуто око и разцепена вежда.

„Детето се завърта и удря с бутилката по дясната вежда другото дете. Веднага са предприети съответните мерки, заведено е при медицинската сестра , направен е преглед и установено, че няма опасност за живота и здравето му”, каза за zonaburgas.bg директорът на училището.

“ Това са две приятелки, които много често  си играят заедно и отначало всичко е тръгнало  като игра .  Впоследствие едното дете удря другото с предмет, вследствие на което окото му се надува или по-точно веждата се надува“, обясни Виолета Илиева- началник на РИО- Бургас. По думите й поредният случай на агресия в бургаско училище , и то при първокласници, е притеснително. Родителите обаче на двете момичета- Яница и Дани са се разбрали помежду си и нямат претенции. Първокласничките не са успели да обяснят защо са се скарали. С тях работи психолог.

Предстои да бъде изгледан записът от охранителните камери в двора на училището, за да се установи от къде децата са намерили празната бутилка с шампанско, с която е ударено детето. По всяка вероятност тя е останала от изпращането на абитуриентите от техникума по електротехника, който се намира в същата сграда.

Само преди десетина дни първокласник от друго бургаско училище беше ударен от свой съученик по време на футболен мач и беше прието в болница

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук