18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Изглежда ли възможно Лудогорец да прескочи групите на Лига Европа?

Пътят на Лудогорец за излизане от групите на Лига Европа изглежда трънлив предвид съперниците на разградския тим. Въпреки това, момчетата на Димитър Димитров – Херо нямат никакви намерения да се отказват от битката. Въпрос на малко време е да разберем дали орлите ще се справят в конкуренцията с Брага, Хофенхайм и Истанбул Башакшехир.

За мачовете на Лудогорец във втория по сила европейски турнир, може да четете в TheBetNet, където се публикуват новини свързани с разградчани и другите отбори участници. В сайта ще откриете и много полезни материали свързани с букмейкърските къщи в България и Европа.

Как се представят ”Орлите” досега?

За щастие на българските привърженици на футбола, Лудогорец се представя отлично в групите на Лига Европа. До този момент тимът от Разград постигна едно равенство (0:0) като гост на Истанбул Башакшехир и една победа като домакин на немския отбор Хофенхайм (2:1).
На 19 Лудогорец гостува в Португалия на Брага, където победата изглежда доста трудна.

Букмейкърските сайтове като Bet365 излизат с високи коефициенти за срещата, така че почитателите на хазарта могат да спечелят отлични средства при победа на българите. Разбира се, за да стане това отборът е длъжен да покаже най-доброто от възможностите си, така както го направи срещу немския състав на Хофенхайм. Да се надяваме, че тима на Херо ще играе на ниво срещу силния Брага, който оглавява класирането в групата до този момент.

В момента най-силният играч на терена е Джоди Лукоки, от който се очаква да продължи договора си със зелените. Именно той помогна на отбора си да победи Хофенхайм с 2:1. От фланговия футболист се очаква много, така че ще видим дали той ще оправдае доверието. Сайтове за залагания като Efbet дават почти равни шансове за продължение на Лудогорец в турнира, така че можете да следите техните коефициенти и предложения.

Какво им предстои занапред?

Освен мача с Брага в Португалия,  Лудогорец ще се изправи още веднъж срещу съставите на Истанбул Башакшехир (Турция), Хофенхайм (Германия) и отново срещу Брага, но този път на наш терен. Още на 02.11.2017 орлите ще приемат португалците в Разград, за да се опитат да ги елиминират. Какво ще се случи в действителност остава да гледаме, и да стискаме палци.

На 23 Ноември следва домакинство на Лудогорец срещу Истанбул Башакшехир, а две седмици по-късно разградските орли гостуват в Германия на Хофенхайм. Всички тези мачове ще решат дали българите ще прескочат груповата фаза на турнира или ще си тръгнат разочаровани.

Колко реални са шансовете за излизане от груповата фаза?

Според нас Лудогорец има пълните шансове да излезе от групите и да продължи в Лига Европа. До сега нашенци имат 4 точки от два мача, което изглежда обнадеждаващо за тяхното представяне. Естествено, идеята е футболният клуб от България, да завърши възможно най-напред в турнира, което обаче преминава през победи над преките си съперници за първо място. Разградският тим неведнъж е демонстрирал своята воля и желание за евро победи.

Проследете как играе Лудогорец и в сайта TheBetNet, защото там са се постарали да ви направят съпричастни към всяка стъпка на нашите в Лига Европа. Редом с това ще получите и информация за букмейкърите и техните оферти за мачовете на орлите в едноименния турнир.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук