16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Издирват биячите от плажа в Несебър. Скандалът вдигали роми от Лом /ВИДЕО/

Полицията започна издирване на участвалите в инцидента на Южния плаж в Несебър, след като в социалните мрежи бяха разпространени любителски кадри, на които се вижда как скандал между плажуващи и морски гардове прераства в жесток бой. От МВР съобщиха, че към момента е установен един от участвалите в сбиването мъже. Според спасители на плажа, скандалът избухнал заради забележка.

„При влизането на колегата във водата изважда жената при забележка, че се намират на опасно място, въпросният човек реагира остро и напада колегата с удари“, каза спасителят Здравко Кутрев.  Полицията вече издирва лицата, участвалите. Според разказите на очевидци, с ромското семейство от Лом  били още двама мъже. Сбиването със спасителите станало за секунди пред погледите на стотици плажуващи. „Видях въпросната жена с мъжа и, която се даваше и поне те така си помислиха. Отидоха естествено да спасяват жената. Мъжът й беше доста агресивен, посегна. Може би може да е бил по някакъв начин неадекватен“, разказа Ралица, която е станала неволен свидетел на инцидента.

Спасителите отчитат, че подобни инциденти са рядкост на плажа в Несебър. Конфликтите били най-често словестни. Вече е подадена жалба в полиция след инцидента. Оттам обясниха, че са започнали разследване, като към момента един от участвалите в сбиването е установен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук