14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Издирват двама в Бургас за нанесен побой

Полицията в Бургас издирва двама мъже за нанесен побой, съобащват от ОД на МВР-Бургас. В Първо РУП- Бургас е получен сигнал вчера за лице постъпило в отделение по ендокринология в МБАЛ – Бургас след нанесен му побой. На място е установен пострадалият 45- годишен мъж.

При проведената беседа пострадалия заявява, че на 17.11.15г. около 21.50ч., при влизане във входа на кооперацията, където живее на квартира – гр.Бургас, ул. „Апостол Карамитев“ е бил заговорен от познат мъж, на който не знае името, като в този момент други двама придружаващи го, непознати за него мъже са го напръскали със лют спрей, повалили го на земята и му отнели мобилен телефон и чантичка, в която са били сумата от 50лв., дебитна и кредитна карта, служебен пропуск, машинка за измерване на кръвна захар и инсулинова писалка, след което избягали в неизвестна посока.

След инцидента мъжът се почувствал зле, поради което на 19.11.15г., след медицински преглед постъпил за лечение. Извършителите на деянието се издирват по описание. По случая е образувано досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук