10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Изключват двама от ГЕРБ в Приморско

 Общинското ръководство на партия ГЕРБ в Приморско разпространи днес декларация, че подкрепя решението на ръководството на ПП ГЕРБ  в града за изключване на Надя и Стоян Диханови от партията. В декларацията се посочва, че в продължение на месеци двамата роднини целенасочено са  работели срещу структурата на ГЕРБ. Надя Диханова, въпреки че е избрана за общински съветник от листата на ГЕРБ, системно е гласувала против собствената си партия. Диханов, въпреки членството си в ГЕРБ, бил  приел службата като зам.кмет на Община Приморско, без да поиска политическата подкрепа от Областното ръководство на партията. gerb-primorsko.jpgВ предизборната кампания за национален парламент Надя Диханова се опитвала да провали изборния резултат на ГЕРБ в Приморско, като отправила апел да не се гласува за ПП ГЕРБ, и публично е  заявила, че замразява членството си в партията. „Разграничаването на Диханови от ГЕРБ обаче вместо да отблъсне гражданите, ги мотивира още повече да подкрепят кандидатите на партията. Като резултат от дистанцирането на г-н и г-жа Диханови подкрепата за ПП ГЕРБ рязко нарасна и тя се наложи като първа политическа сила на изборите за национален парламент в Община Приморско. До момента ПП – ГЕРБ – Приморско има четирима кмета по населени места и двама Общински съветници. Това ясно говори за работата на Общинската структура и доверието на хората към нея.

Изборните резултати недвусмислено сочат, че поведението на Диханови не среща обществена подкрепа. Членството на ПП ГЕРБ е доброволен избор на всеки гражданин. Но веднъж направен този избор трябва да се отстоява последователно и лоялно, тъй като той е знак за одобрение и споделяне на идеологическата платформа и политическата линия на партията. Очевидно е, че г-н и г-жа Диханови не подкрепят тази политика.

ПП – ГЕРБ Приморско се разграничава от хора като Диханови и ще продължава да работи за развитието на партията в морския град“ се посочва в декларацията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук