13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Излезлият от кома футболист Дарко се възстановява в Поморие

Юношата  на “Левски” Дарин Тодоров – Дарко се възстановява в най-модерния център за рехабилитация у нас, който се намира  в Гранд Хотел Поморие.

 Футболната надежда беше повече от една година и един месец в будна кома, след като претърпя катастрофа на 17 януари 2010 година на автомагистрала “Хемус”. Дарко прави първи стъпки и отново мечтае да се върне на терена.

 Рехабилитаторите в Гранд Хотел Поморие са обнадеждени за възстановяването на Дарко. Всеки ден стъпките на футболиста стават все по-уверени, а волята не го напуска.

 Неотлъчно до него е май му Даниела, която през сълзи си спомня дългият път на лечение от болницата във Варна, после Германия. Лечението е скъпо и продължително и затова тя е благодарна на ръководството на хотела, което подарява на Дарко възстановителните процедури. 

 До Дарин е и приятелката му Деница, която не спира да му дава кураж и обич. На 24 март в  събота,  в Пиано бар АВЕНЮ в Комплекс Атриум , към Гранд хотел Поморие, приятели на Дарко организират благотворителна вечер, с изпълнители, подкрепящи каузата на 23-годишния български футболист.

 Входната такса е 5.00лв., а  всички събрани средства ще бъдат предоставени на Дарин за подпомагане на неговата рехабилитация.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук