11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Изнасилвачът от Бурас пребивал жертвите си

Линейка е прибрала една от многото жертви на изнасилвача от Бургас Георги Симов, който бе разконспириран първо от „Всеки ден“. След поредната сексуална гавра на 33-годишния маниак, непълнолетно девойче, цялото в кръв, е било отведено направо от дома на насилника с кола на „Спешна помощ“.

Георги Симов

 

По думите на комшийката Георги имал мераци предимно към непълнолетни момичета. При въпросната атака Георги бил отведен от патрул на МВР и бил целият изподран от момичето, което се опитвало да се измъкне от лапите на изверга.

Майката на Георги – специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова от болница „Черноморска“, опита да го оправдае, че след поредното изнасилване на Бъдни вечер синът й много бил плакал. Изнасилвачът проронил сълзи и когато се гаврил с момиче в Ямбол преди две години.

 

 

„Пенсионер съм, не съм на работа от две години. Георги не е проявявал агресия към жени. Много пъти съм говорила с него, но явно тук трябва лечение, а не разговори. Той е много умен, а промените при него са в емоционалната сфера. През 2012 г., когато беше задържан в Ямбол, той отново много плака. Ходих на Нова година да го видя, но не ми разрешиха, чух го по телефона. Но много плака, изключително много плака“, разказа майка му.

 

 

Тя пробва да го оневини с описанието, че синът й не разполагал с пари, а скъпите вещи, с които позирал за снимките си във фейсбук, бил взел от приятел.

 

 

„Не е живял в добра материална среда, той е безработен, аз съм пенсионерка. Показването на скъпи вещи, часовници явно е някаква психотична продукция. Георги има брат от втория брак на баща му, зъболекар е и е много добро момче“, ожали се майката на чудовището. Тя признава, че е осъзнала, че Георги страда от психично заболяване преди два месеца. „До тогава си мислех, че състоянието му е периодично и е повлияно от употребата на алкохол“, каза д-р Атанасова.

 

 

Както пръв „Всеки ден“ разкри, срещу Георги Симов има образувани три досъдебни производства за изнасилване. Първото е от 2012 г. , второто от края 2013 г., а третото от 2014 г. През февруари е направил неуспешен опит за изнасилване. Георги избирал девойките в дискотеката.

 

 

Наскоро пред най-четения седмичник „Уикенд“ майката на изнасилвача заяви: „Съчувствам на родителите и на момичетата“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук