12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Изнасилвачът от Меден Рудник е задържан, казва се Христо Стоянов и е на 30 години

Полицията в Бургас е задържала 30-годишния Христо Стоянов още на 21 август, съобщи говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева. Той е разследван за блудствени действия, извършени срещу три жени. Последният случай е от 31 август, когато мъжът е нападнал жена в района на ОУ ”Елин Пелин” . Инцидентът е станал около 16.30 часа, когато тя се е прибирала от работа. меден рудникТой е запретнал полата й я опипал по задните части, след което и откраднал парите и мобилния и телефон и избягал. Другите две от жертвите са се оплакали, че са скубани, а едната е с нахапан нос, уточниха от МВР Бургас.

Припомняме, че слухът за изнасилвач, който напада самотни жени в к-с „Меден Рудник” се появи първо в социалните мрежи. В коментарите беше посочено, че за един месец мъжът е изнасилил 17 жени. Дори имаше описания на насилника- около 25-26 годишен, мургав с татуировки на едната ръка. Обикалял района около бл. 74 и бл.77, както и района около ОУ ”Елин Пелин”.

Впоследствие с постановление на Бургаска окръжна прокуратура срока на задържането е удължен на 72 часа, а след решение на съда е взета постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража».

В дома на Христо Стоянов, разположен в бл. 92 в к-с «Меден Рудник», непосредствено след задържането му, е извършено претърсване, като са намерени и иззети : две канабисови растения, засети в пластмасови саксии, с големина около 1 метър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук