11 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Изненадите за клиентите на Galleria Burgas продължават

Поредната изненада за клиентите на мол Galleria Burgas започва от днес. Верни на навика си винаги да предлагат на своите клиенти повече от пазаруване, търговският център стартира интригуваща ежедневна томбола.

 

Всеки ден до края на месец януари един късметлия, пазарувал в хипермаркет „Карфур” в Galleria Burgas, ще си отива вкъщи с кафемашина Dolce Gusto. Условията за участие в жребия са познати- с касова бележка за покупки от хипермаркета. За първи път в Бургас, обаче, прагът за участие е едва 15 лв.  Така срещу скромна сума тези, които изберат за своите всекидневни покупки хипермаркет „Карфур”, ще могат да станат собственици на кафемашина номер едно в Европа и да гарантират качествения старт на деня си с най-съвременната технология за кафе в домашни условия. 

 

Томболата започва на 21 януари и ще продължи до 31 януари. Все още е в сила и „Големият SALE сезон”, който донесе в Бургас модата на следколедните разпродажби. Драстични намаления, някои от които стигат до 70%, могат да се открият в почти всеки от магазините в мола.

 

Нов стил в отношенията търговец- клиент наложи Galleria Burgas със стъпването си на пазара в морския град. Политиката, насочена изцяло към желанията и нуждите на клиента промени напълно пазаруването в района. През изминалата година богата събитийна програма и много изненади превърнаха потребителите в приятели, които дори и за забавленията в свободното си време предпочитат многообразието на търговския център.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук