14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Изненади за малки и големи в мол Galleria Burgas

Първият учебен ден наближава и мол Galleria Burgas вече е готов с изненадите, които ще зарадват малки и големи ученици. Тази година подготовката за училище може и да не се превърне в изпитание за родителите – търговският център е събрал под покрива си, на едно място,  различни магазини, предлагащи всичко необходимо за ученика.

Тук идва и първата изненада. Всеки, направил покупки за 60 или повече лева от магазините на мола, може да спечели брандирана раница с логото на Galleria Burgas. Необходимо е единствено да попълни регистрационна форма на бюро Информация, което се намира на входа на търговския център. Ръководството на мола е подготвило да раздаде 800 раници.  Кампанията „Отново на училище” стартира на 10 септември и ще продължи до изчерпване на количествата.

Училището започва, но забавленията в мол Galleria Burgas продължават. 17 септември ще е истински празник за деца и родители. Защото  в този ден заведенията за  хранене в мола ще предложат на всички ученици невероятната възможност да купят един продукт, а да получат два. Парче торта, палачинка с шоколад, близалка, пица, пилешки шишчета или цариградски кюфтета – всяко дете ще може да избира според вкуса си и ще получи две бройки от любимото си лакомство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук