12.1 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Пациент преби двама лекари и портиер от „Бургасмед“ /видео/

22-годишен мъж е нападнал двама лекари в МБАЛ „Бургасмед”. В опит да ги защити служител по поддръжката в лечебницата е със счупен нос.  Инцидентът е станал около 2.00 часа след полунощ. Нападателят Кирил Нойков е бил откаран приет Шоковата зала на болницата във видимо нетрезво състояние. При появата на дежурния лекар, мъжът започнал да буйства и го нападнал. Специалистът е неговия колега са освободени за домашно лечение. В болницата остава единствено Георги Коев.

На мястото е извикана полицията, буйстващият пациент е задържан. Взета му е кръв за анализ, а назначена екпертизата ще установява има ли наличие на алкохол или наркотици в кръвта му. Болницата има сключен договор за поемане на спешни случаи в област Бургас и Южното Черноморие през летните месеци. Оттам обясняват, че нападенията над лекари зачестяват.

Полицията е иззела записите от охранителните камери в болницата след нападението на Кирил Нойков. Мъжът е бил транспортиран с линейка от Созопол. По неофициална информация той е Пловдив. Лекарите в „Бургасмед” настояха за засилена охрана в болничните заведения Бургас, което да пресече агресията на пациентите към тях.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук