16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Изтеглиха жребия, БСП диша във врата на ГЕРБ

Общинската избирателна комисия с председател Елка Стоянова изтегли жребия за номерата, под които ще бъдат подредени кандидатите в листите за местните избори на 25 октомври. Основните партии конкуренти ГЕРБ и БСП са една до друга, съответно под номера 24 и 25. Реформаторският блок е под №33, НФСБ е под №11, ДПС-№18, ВМРО-№15, Средна европейска класа- №26, Движение 21- №3, Коалиция АБВ за Бургас- №13. Ето и първите коментари на политиците след като станаха ясни номерата на бюлетините.

Димитър Людиев ГЕРБ: „Не сме очаквали по-добър номер от този. Нямаме никакви притеснения, че с БСП сме един до друг. Има вероятност и в нашата листа да проработи синдрома 24/24, на това място в листата ни е Антон Бердянков“.

Костантин Луков ГЕРБ: „Искам да кажа, че дали сме с номера 43 или 50 ,3,1 или 2 винаги бием”.

Живко Табаков Реформаторски блок: „Аз съм най-доволен от този номер, защото съм под номер 3 в листата. Дълбоко в себе си имах усещането, че №3 ще се падне на Реформаторския блок, толкова много съм го желал, че се падна № 33. Друго, което намирам за положително е, че сега ще си премерим реално силите, тъй като 33-ти човек в нашата листа няма и няма да помогне на никой да се обърка. Пожелавам успех на всички, на г-н Мосинов, на кмета на Бургас Димитър Николов”.

Ангел Божидаров НФСБ : „НФСБ е №11, което означава първи в напреварата за общински съветници и първи в избора за кмет.

Евгений Мосинов кандидат за кмет на БСП: „Много съм доволен от жребия . №25 в нашата листа е гражданска квота, едно момче ,което много харесвам като възможности и като поведение в политиката- Радослав. На №25 живея аз, плюс това с ГЕРБ сме един до друг, което означава плътно един след друг, въпросът е кой ще бъде първи. 25 на мен ми е любимо число, мисля че ще ми донесе късмет, а и се чувствам на 25 години. „

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук