18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Изчезна 23-годишна студентка

23-годишната Вероника Здравкова изчезва в 19 часа в събота, пише 24 часа.

Студентката от Великотърновския университет си тръгва от магазин на мебелна верига, в който работи, колегите ѝ я изпращат до паркинга на “Технополис” и сякаш потъва, телефонът ѝ е изключен.

За последно е била видяна в района на жп гарата в Търново, която е на двадесетина метра от шоурума, където Вероника работи.

 

“Надявам се чрез вас, медиите, да се открие или ако е някъде, да се смилят над нея”, каза бащата на момичето Трайчо Трайков пред Нова тв.

“Вероника е контактна, приятен човек, макар че всеки родител би казал така за детето си”, споделя той. Момичето е родом от Никопол, но живее, работи и учи в Търново. Учи магистратура “Управление на проекти” във ВУ “Св. св. Кирил и Методий”. Същата вечер тя трябвало да се прибере в родния си град за почивните дни. Трайков споделя, че като пристигнал в Търново след изчезването на дъщеря си, открил събран багаж в квартирата, но от младата жена нямало следа.

 

Според близките Вероника е била облечена с работна униформа, висока е 160 см, с тъмна коса и нормално телосложение. Полицията е претърсила Янтра и района на жп гарата, разпитват се нейни приятели и близки.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук