14.9 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Икономистът Валентин Люцканов е новият главен секретар в Областна администрация Бургас

Новият главен секретар на Областна администрация Бургас е Валентин Люцканов. Люцканов е икономист по образование. Завършил е Университет «Проф. Д-р Асен Златаров» – гр. Бургас, магистър по «Международно управление». Близо 14 години работи в сферата на маркетинга, рекламата и международните отношения.През последните 7 работи като „Експорт мениджър” и отговаря за различни чуждестранни пазари, като част  от Търговския отдел на голямо бургаско предприятие. Владее три чужди езика – английски, руски и италиански.

Областна управа - Бургас

Занимава се активно с подводен риболов. Като част от националния отбор постига най-големия успех в историята на българския подводен риболов – трето място на Евро-Африканския шампионат, Хелзинки- 2013.

От утре Валентин Люцканов ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от страна на служителите в Областна администрация Бургас.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук