13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Инж. Иван Жабов: Средец ще се превърне в чисто и уютно място за живеене

ГЕРБ-Средец откри с автентична народна музика предизборната кампания и освети новия си офис в центъра на общинския град. Там всеки гражданин може да сподели своите проблеми, мнение, предложения, както и да стане член на партията. Специални гости на събитието бяха областният лидер на партията и народен представител Димитър Бойчев и колегата му Стоян Гюзелев. Заедно с кандидата за кмет на ГЕРБ за Община Средец инж. Иван Жабов те поздравиха насъбралите жители на града и заедно си пожелаха убедителна победа на изборите. „Община Средец ще се превърне в чисто, уютно и сигурно място за живеене”, каза Жабов.

На вниманието на присъстващите бяха представени и 17-те кандидати за общински съветници, които ще защитават интересите на гражданите в местния парламент.

За здраве на всички граждани и благополучие на предстоящите местни избори, на хората на площада, беше раздаден курбан, осветен от протойерей Недялко Радев.

След края на официалната част местните симпатизанти на ГЕРБ се насладиха на богатата концертна програма, включваща народни песни и танци, както и изпълнение на популярни български песни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук