14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Интересна събота за децата на Акве Калиде

Тази събота, 21 ноември, отбелязваме един от големите християнски празници – Ден на християнското семейство. За тази дата Община Бургас подготвия различни и интересни забавления за всички посетители на археологическия комплекс Акве Калиде.

Най-малките ще се забавляват с игрите от детството на своите родители. Преживяването ще бъде емоционално и за възрастните, защото ще им върне спомена за най-безгрижните години. Всички малчугани могат да се включат и в конкурс  „Нарисувай своето семейство“. Заповядайте! Заедно ще се повеселим и ще превърнем ноемврийската събота в един забавен и приятен ден. Началото на празничните игри е от 12.00 часа.

Припомняме ви, че през целия месец ноември посещението на Музея с включена 3D прожекция е на преференциална цена – 4 лева за възрастни и 2 лева за ученици и пенсионери. Прожекциите започват от 10.00 часа.

В допълнение към постоянната експозиция на Акве Калиде е и оброчната плочка на Трите нимфи – ценен артефакт, открит при археологически проучвания в района.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук