20.4 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Интернационален вкусов терминал на летище Бургас

Изкушения от различни краища на света се преплитат в пъстър букет от вкусове на терасата на терминал „Заминаващи пътници“. От това лято пътниците на летище Бургас имат ново любимо място – терасата на терминал „Заминаващи пътници“, където се преплитат вкусове от различни краища на света. Гостите на летището имат възможност да опознаят вкуса на най-известните типично български продукти в традиционната бакалийка, която отвори врати на терасата на терминал „Заминаващи пътници“. Тук туристите могат да намерят любимите си вече български вина и ракии, вкусно сирене и пикантни луканки и суджуци, богат избор от български мед, сладко от рози и други.

leti6te-posre6tane.jpgСуджуците и сирената, както и първокласна бутилка коняк, са любими на гостите от Русия. Германците са почитатели на традиционната козметика от българска роза. Англичаните пък, предпочитат сладките изкушения и вкусни конфитюри, направени от българска роза.

В добавка към българския вкус, гостите на най-слънчевото летище имат възможност да опитат топла, току-що изпечена италианска пица, приготвена от специални италиански брашна по рецепти на водещи световни майстори, ароматни белгийски вафли, приготвени с оригинални продукти от Белгия, американска бърза закуска, италианско кафе и много други.

Вкусовото предизвикателство за пътниците е гарнирано с магазин за маркови стоки за всеки вкус, забавления за деца и незабравима гледка от сенчестата тераса към слънчевия перон на летище Бургас.

В края на този месец летище Бургас очаква да посрещне едномилионния си пътник. Специалният гост ще бъде изненадан с лимузина, ягоди и шампанско и като всяка година ще премине през ВИП залата на аеропорта.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук