13.8 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Инфаркт събори Евгений Мосинов, спасиха го

Бургаският адвокат и лидер на общинската структура на БСП Лява България Евгений Мосинов /на снимката вляво/е получил инфаркт и е настанен в специализирана болница. 

Мосинов, Тишев

Известният юрист, който е и общински съветник, не се е почувствал добре в последния работен ден преди дългата коледна ваканция. Приет е по спешност в бургаския кардио център „Понтика”, където състоянието му е стабилизирано. Според източници от болницата Мосинов се чувства добре, предстои да бъде изписан за домашно лечение като изследванията му ще продължат в началото на годината.

Социалистът е известен като най-активен опозиционер и критик на управлението на ГЕРБ в Бургас.  Той представляваше като адвокат семейството на загиналия под паднало дърво Пейо Янчев. Делото приключи в полза на роднините.

Точно преди година  се разигра интрига с управлението на най-големия курорт Слънчев бряг – изненадващо Евгений Мосинов бе изваден в последния момент от проектосъстава на  директорския борд на АД-то. Коментарите бяха, че този номер ме е скроен от „свои“.

Мосинов е щастлив баща на дъщеря студентка и малък син./ 24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук