11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Истерия в Бургас заради серия от инциденти с автобуси

Пореден инцидент с автобус на „Бургасбус”! Силен шум и спукано стъкло паникьоса двайсетина души, които пътували по линия 15 с един от новите градски автобуси. Според очевидци, хората налягали по пода на машината, наплашени от поредицата инциденти, които отмята общинския превозвач напоследък. След незабавна проверка на униформените обаче, няма данни за стрелба с каквото и да било оръжие. Цената на едно странично стъкло е около 200 лева. Разходите ще бъдат поети от застрахователя.

Случката се разиграла днес сутринта. Няма пострадали хора. Разследването продължава, както и на ситуациите, станали от началото на годината – точно 4. В началото на януари 15-годишно момче потроши две панорамни стъкла на тролейбус. Към днешна дата – случаят е във фаса досъдебно производство.  В началото на февруари пък неизвестен реши да стреля с въздушна пушка по един от автобусите на „Бургасбус“. Случаят се разследва задържани или заподозрени няма.

Общинският превозвач изпрати официално писмо към ОД на МВР за засилване на контрола във връзка със зачестилите вандалски прояви на младежи, които мятат камъни и буци пръст по автобсуи и тролейбуси.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук