24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

И Реформаторите се записаха

Листата с кандидати за общински съветници ще бъде обявена  до края на седмицата

Лидерите на Реформаторски блок –  Бургас заедно регистрираха  коалицията за местните избори на 25 октомври. По традиция документите бяха донесени в синя папка. Те бяха входирани  тази сутрин в Общинската избирателна комисия от: секретаря на областния съвет на СДС Тошко Иванов,  регионалния  координатор на ДСБ д-р Георги Митев, общинския председател  на ДБГ Живко Табаков, областния  координатор на БЗНС Дойчо Дойчев и общинския лидер на НПСД Мехмед Катърджьолу.

Реформаторите обявиха, че листата с кандидати за общински съветници ще бъде представена до края на седмицата. „Надявам се  избирателите  да  разпознаят в нас –  представителите  на Реформаторския блок, по-добрите кандидати за общински съветници”, каза Тошко Иванов.

Д-р Георги Митев заяви, че регистрирането на коалицията навръх Кръстовден е добър знак и си пожела реформаторите да имат повече от  добро представителство в Общинския съвет.

„Явяваме се единни в Бургас и това е най-голямото ни предимство за отличен резултат. В коалицията участват 5 партии и независимо от това кой ще е на първо, на пето или на петдесет и първо място, всеки ще излъчи своето послание”, каза Живко Табаков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук