16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Какво да очакваме от Burgas Expo: Всичко за вашия празник

Близо 30 фирми ще вземат участие в първото бизнес изложение Burgas Expo: Всичко за вашия празник. Целта на експото е да стимулира малкия и среден бизнес по Южното Черноморие. Фирми от региона – както утвърдени имена, така и тепърва навлизащи в бизнеса, ще имат възможност да представят услуги и продукти пред крайния потребител, както и да се създадат нови бизнес партньорства. Инициативата ще се проведе с любезното съдействие на Община Бургас.

 

„Ние се надяваме този форум да стане ежегоден и да привлича фирми от цялата страна. До момента 26 участници са заявили участие, като има фирми от Бургас, Добрич, Стара Загора, Созопол и други”, сподели Петя Пазачева.

 

Burgas Expo е динамично събитие, осигуряващо интеракция, както между представителите на отделните браншове, така и между потребителите и бизнеса. Форумът е насочен от една страна към младите и активни хора, а от друга – към предприемачи в сферата на туризма, хотелиерството, ресторантьорството, салони за красота, сладкари и други.

 

Датата 8 април не е избрана случайно. Организаторите са се спрели на празника Цветница, за да започнем пролетно-летния сезон по един вълнуващ и приятен начин. В програмата ше участва бургаската прима Тони Димитрова, ще се представи бодиарт изкуство, модни ревюта, иновативни методи на процедури за красота, светлинно шоу, авангардни грим и прическа, ревю на булчеснки рокли и други. Изложението ще бъде открито от танцова школа „Емосион” в основната зала на Интерхотел „България”.

 

В изложението е включен и благотворителен щанд за децата от дневен център „Св. Николай Чудотворец”. На щанда ще може да се видят, изработени от тях произведения, които ще се продават, а печалбата ще отива за подпомагане на центъра.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук