17.1 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Какво е общото между вагината, аспирина и Общинския съвет?

Общинските съветници от ПП ГЕРБ, категорично се разграничиха от вулгарния език, които се използва по време на заседанията на местния парламент. Групата им дори подготви декларация по повода, която изпрати до медиите. общински съвет Бургас

„Свидетели сме как част от групата на НФСБ, в местния парламент, използва трибуната на Общинския съвет единствено за обиди и евтини политически похвати, като цели изкуствено създаване на напрежение и изместване на фокуса от важни предложения за развитието на Бургас”, коментират съветниците.

Поводът – абсурни констатации от страна на водещите политически сили в общинския съвет, неприсъщи за първите на един от най-големите български градове. Ето част от репликите, на които станахме свидетели днес. Коментарите оставяме на Вас:

Валентин Касабов, общински съветник от групата на Национален фронт за спасение на България: „Не разбирате нищо от култура. В главите ви има една гънка за равновесие, като аспиринче. Дебилите са си дебили. Вие сте долната част на тялото, там където свършва гръбнака, частта, която топли стола”; „Г-н Душепеев, занимавайте се с вагините, не с култура!”

Д-р Антонио Душепеев, общински съветник от групата на ПП ГЕРБ: „За ваша информация, аспиринът няма гънки, а бразди.”

Така в шеги и закачки драги читатели, протича едно заседание на общински съвет Бургас. Наред с удоволствието се върши и работа – гласува се някоя и друга докладна, докато хлевоусти съветници си мерят циничните речници.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук