13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Какво ще гласуват днес общинските съветници на Бургас

Общински съвет-Бургас ще проведе редовното си заседание днес. В дневния ред са включени 38 докладни записки. Местния парламент ще гласува приемане на няколко правилници за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на ОП „Чистота еко”; на Правилника за организацията и дейността на ОП „Транспорт“; Правилника за условията, реда и критериите за предоставяне на финансови средства за съфинансиране на културни проекти на територията на Община Бургас; Наредбата за финансово подпомагане на бургаски спортни клубове.

Ще бъдат предложени за приемане на правила за насърчаване и подкрепа на ученици с изявени постижения в областта на образованието, науката и изкуството по Общинска програма  „Бургаски деца”. Местният парламент ще гласува Програма за управление на отпадъците на Община Бургас 2016 – 2020 година и Годишна програма за общинска туристическа реклама на Община Бургас за 2017 година.

Със свое решение ОбС-Бургас ще определи периода и териториите в град Бургас, в които се забраняват извършването на строителни и монтажни работи. Преобразуване на Помощно училище „Отец Паисий” – Бургас в Общински център за специална образователна подкрепа – Бургас; Предоставяне за стопанисване и управление на „Авиомузей Бургас”, обект: самолетна експозиция „Стари самолети“; Предложение за именуване на улици, находящи се в Промишлена зона „Север“, кв. 25А,  Промишлена зона „Юг“ и  зона „Д“ – ж.р. „Меден Рудник“; одобряване командировки на г-н Димитър Николов – Кмет на Община Бургас за периода 30.03.2016 г. – 08.02.2017 г. са други точки включени в дневния ред на предстоящото заседание на ОбС-Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук