13.8 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Кампанията „С любов към здравето” реализира поредния си профилактичен преглед за младежи

Кампанията „С любов към здравето” продължава с реализирането на поредната консултация със специалист по дерматология. Инициатор на медицинските прегледи е клуб „Медик” към Сдружение „Младежки Глас” България. В рамките на два часа 16 младежи имаха възможността да се прегледат напълно безплатно, при доказан лекар по проблеми с кожните заболявания. Д-р Зъбкова съветва младите хора да предпазват кожата си с профилактика и правилно хранене.

 

Кампанията се реализира с финансовата подкрепа на МИКЦ – Бургас „Гласът на младите” към Националната програма за младежта.

 

Сдружение „Младежки Глас” осъществи веднага след консултацията със специалист, и открит урок по танци. Младите хора бяха част от ритъма на горещите танци като салса, меренге, румба и самба. Изключителните танцьори от „Танцова академия – Бургас” потопиха участниците в дебрите на латино ритъма. Идеята за урока по латино танци беше на клуб „Медия и общество” към Сдружение „Младежки Глас”.

 

За следващите месеци сдружението е планувало още интересни инициативи, които да обединяват младежката общност не само в Бургас, но и в цялата страна.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук