9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Кампания “Нека бъдем по-добри” в Бургас

 На 4 и 5 май 2015 г. Център за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе“, неправителствени организации, центрове за развитие на общността /ЦРО/, младежки групи и доброволци организират мащабна кампания, посветена на толерантността в десетки градове и села в 15 области.

ръка
Мероприятията ще преминат под общото мото „Нека бъдем по-добри!“ и са насочени към преодоляване на предразсъдъците и антиромските стереотипи в обществото. За целта във всяко едно населено място, обхванато от кампанията, ще бъдат организирани различни събития, които ще приканват към доброта и толерантност.
Кът на добротата и толерантността, Продължи мисълта „Нека бъдем по-добри защото…”, щанд на толерантността, провеждане на беседи за толерантността и добротата са само част от дейностите, които ще проведат младежкия клуб “Младежта е толерантност” в Бургас. Бургазлии могат да се включат в кампанията, която е с начален час 17.00 час на 5 май. Щандът на добротата и толерантността ще бъде разположен пред сгарадата на Община Бургас.
 
Събраните послания от всички участници ще бъдат обединени в колаж, който ще бъде популяризиран в различни информационни канали /интернет, печатни и електронни медии/, а събраните истории ще бъдат обобщени и впоследствие издадени.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук