11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Кандидатстудентска борса се провежда в Бургас

24 висши учебни заведения и професионални колежи от цялата страна ще се включат в Кандидатстудентска борса – 2015 година. Това съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Инициативата ще се проведе днес и утре в изложбена зала и фоайето на Младежки културен център /сградата се намира на ул. „Гладстон“ 39/.

Студент на годината

Форумът се организира за поредна година от Сдружение „Кандидатстудентска борса“ с любезното съдействието на Община Бургас. Основна му цел е да се обединят усилията за откриване на нови възможности за обучение в България.

На двудневното изложение кандидат-студентите и техните родители ще имат възможност да се запознаят с изискванията за прием във висшите училища, ще получат информация, консултация и съвет от представители на висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване, за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки. Ще имат възможност да получат кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.

Дните, в които кандидатстудентската борса ще бъде отворена и ще приема посетители до 18:00 часа днес и утре до 14:00 часа. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук