14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Кандидатът на БСП за кмет на Бургас – ясен на 11 юли

Името на кандидатът за кмет на Бургас ще стане ясно на 11 юли. Това обяви на среща с журналисти лидерът на местната структура на БСП и общински съветник, Евгений Мосинов. По думите му, тогава трябва да се проведе конференцията на партийната структура в Бургас, където ще бъдат обсъдени отделните кандидатури.Мосинов, Тишев

„На конференцията ще издигнем кандидатура или ще приемем решение за подкрепа на кандидатура”, каза Мосинов. Събранията за местните избори през есента започват от днес. Паралелно с кандидат-кметовете на БСП ще се обсъждат и имената на общинските съветници.

„Имаме редовна комуникация и с Ангел Божидаров – регионалният координатор на НФСБ за Бургаска област. Вчера се чух с него по телефона и разговаряхме за изборите. Обсъдихме варианти и имена. В листата на БСП за общински съветници вероятно ще има и представител на „Екогласност” по напреднала форма на споразумение, което имаме. Водим преговори и за участие на коалицията „БСП – лява България“, под чийто формат се явихме на парламентарните избори”, обясни Евгений Мосинов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук