17.1 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Карамел разпалва горещи емоции сред феновете с новото си видео

 Чаровната млада изпълнителка Карамел (Caramelle) реши да провокира феновете с новия си хит, който излиза в най-горещите дни на лятото. Видеоклипът „Този Бийт“ е на път да засенчи доста от утвърдените хитове в жанра. Още първия ден след излизането му в интернет той се превръща в тотален хит сред младите. Августовските жеги и нощните купони ще бъдат в тон със звученето на летния сингъл, който има за цел да достави нужната доза купон и настроение за феновете на добрата музика. За Карамел това е втори подред клип, като следващата и песен ще е любовна R`n`B балада, съвместно с друг артист от G.G.P. – Pokera.

Феновете им във Фейсбук в момента имат възможност да участват в конкурс, в който им се дава възможност самите те да напишат текста за бъдещата песен.

Атрактивната артистка в момента подготвя и албум, в който участие ще вземат цяла плеяда от родните рап и r`n`b звезди.

За да удари едно рамо в новия сингъл специално участие в него взима родната рап-надежда с артистичен псевдоним PLAY BOYA. Младата надежда на G.G.P. е част от формацията 5 KINGZ, превърнала се в идоли за тийнейджърите последната година. С няколко клипа зад гърба си, той подкрепя амбициозната си колежка в лейбъла с участие във второто и видео, като в средата на продукцията презентира собствената си житейска философия под формата на резки рими, типични за стила му.

„Надявам се новия ми клип да се хареса на феновете, с екипа ни се старахме всеки млад човек да припознае себе си в даден момент от лириката и просто да се забавлява, това е музиката“ – коментира Карамел (Богомила Радославова)

Видеото „Този Бийт“ може да бъде видяно по родните ТВ канали от тази седмица, както и в Интернет на адрес: www.facebook.com/ggp4lifepic-caramelle-2.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук