15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Карнобатлийка измъкна 3 000 евро от пакистанец за брак

Пакистанец от Лондон „изгоря“ с повече от 3000 евро заради любовта си по българско момиче от Карнобат, съобщи Би Ти Ви. Чужденецът платил сумата, за да се ожени за нея. Избраницата му, която бил видял само на няколко снимки, обаче не заминала, а парите потънали.

Снимка: БТВ

25-годишният Мохамед Рамиз се влюбил в карнобатлийката в сайт за запознанства. Тя му обещала да отиде при него, за да се оженят, ако й изпрати билет. „Изхарчих над 3000 евро за нея. Това беше лъжа. А аз наистина я обичах. Начинът, по който тя постъпи, ме разби“, казва пакистанецът.

Момичето изпраща на Мохамед свои снимки и лични данни. От тях в системата на ГРАО съвпадение има само на нейните имена. Те отвеждат екипа на телевизията в карнобатско школо при 15-годишна ученичка. От кадрите се вижда, че училището е СОУ „Христо Ботев“. Репортерите намират девойката от снимката, но тя отрича да познава чужденеца.

Новината, че някой е изпратил на непълнолетното момиче 3000 евро, е посрещната със смях от живущите на улица „Арда“ в Карнобат. И най-вече от бабата на ученичката. Тя казва, че сигурно някой е злоупотребил с името на нейната внучка.
Според частния детектив Александра Караманска в случая става въпрос за чиста измама. Тя обяснява, че повечето измамени хора са от арабския свят. Те биват зарибявани от българките, след като момичетата им пращали голи снимки.
Само три имена са необходими, за да получи човек бърз паричен превод от чужбина. Това означава, че най-вероятно някой е подменил имената на карнобатлийката.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук