13.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Каскадьори: 20 ПТП-та за 24 часа

Четирима души са пострадали при катастрофи в Бургаско през последното денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР . Млад мъж е настанен в бургаската болница след пътен инцидент между лек автомобил и автобус в града.

Причина за катастрофата е неспазване на знак „СТОП“ от страна на водача на лекия автомобил. Пострадалият е бил прав в автобуса в момента на инцидента. Няма опасност за живота му. ПТП -то е станало на кръстовището при улиците „Лазар Маджаров“ и „Стефан Стамболов“.

Двама души са леко пострадали след катастрофа  в района на Пътен възел „ЮГ“. 59-годишен мъж от София е застигнал и блъснал лек автомобил с бургаска регистрация, от което колата се забила в мантинелата. Пострадали са мъж и жена, пътували в двата автомобила. Състоянието им не е сериозно.

Общо 20 пътнотранспортни произшествия са регистрирани през последното денонощие в областта. Рано тази сутрин жена е била блъсната на кръговото при изхода на Бургас в посока София. Инцидентът е станал около 8.30 часа. За щастие, жената няма сериозни травми. Откарана е за преглед в УМБАЛ – Бургас.

Две момичета са катастрофирали в близост до разклона за Отманли  снощи. Вероятна причина за самостоятелната катастрофа е несъобразената скорост. Автомобилът бил обърнат в канавката. Нанесени са сериозни материални щети. Пътничките се отървали по чудо без драскотина.

Временно затворен

еучастък от ул. „Цар Симеон I”, съобщиха от Община Бургас. Във връзка с монтаж на отоплителна и вентилационна инсталация на „Цар Симеон I“ – в отсечката от ул. „Булаир“ до ул. „Софроний“, от 08.00 ч. до 12.00 ч. на 17.09.16 г. улицата е затворена за движение на автомобили.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук