13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Катастрофа на „Тракия“ блокира входовете на Бургас, използвайте обходни маршрути /обновена/

Заради катастрофа на Магистрала „Тракия“, от тази сутрин край Пловдив, от МВР -Бургас призовават да се ползват обходни маршрути, за да не се образуват задръствания на входа на Бургас. Заради пътният инцидент са се образували километрични опашки от 10-15 км. и се очаква тези автомобили да влязат в Бургас.

Ако пътувате за Слънчев бряг използвайте отбивката за Българово, през Миролюбово, за да достигнете до курорта. Пътуващите към Южното Черноморие да ползват обходния път през магазин „Джъмбо“, Лукойл и новия обход под ул. Одрин.

Движението по магистрала „Тракия“ беше затруднено в посока Бургас при км 150 повече от два часа. Малко след 7.00 часа тази сутрин автомобил с турска регистрация, движещ се в посока София, застига и блъска български  автомобил с ремарке, в което се превозва лодка.

При удара ремаркето излиза в лента на насрещното движение и блъска друга кола. Няма пострадали. Образувало се километрично задръстване. Движението се е пропускало по две от свободните ленти при ниска скорост.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук