24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Кафу няма да вземе участие в утрешния финал за Суперкупата на България в Бургас

„Лудогорец” излиза утре срещу Ботев Пловдив без Джонатан Кафу, съобщи треньорът на разградчани Георги Дерменджиев. Той отказа да потвърди дали Кафу вече е продаден за 7 милиона евро на елитния Бордо .

Георги Дерменджиев- ст. треньор на „Лудогорец”- “ За момента имаме футболисти, които могат да го заместят. Но за в бъдеще и по –дълъг план трябва да има футболист.“
Треньорът на
шампионите ще заложи на голяма част от резервните си футболисти, с оглед важните срещи за тима в шампионата и Европа.
Георги Дерменджиев- ст. треньор на „Лудогорец” – „Ние сме доста натоварени и при този сгъстен режим и при тези атмосферни условия е необходимо да се правят ротации защото в крайна сметка играем утре за Суперкупа, в събота играем с Верея, а в четвъртък играем плейофа“
В лагера на „Ботев“ пък се готвят повече от сериозно за двубоя, опитвайки се да зарадват феновете след неубедителния старт в шампионата.
Николай Киров- треньор на Ботев Пловдив „Очакванията ни са за сериозен и труден двубой срещу изключително сериозен противник . надявам се тъй като и двата отбора практикуваме приятен за окото футбол това което представим да се хареса на зрителите” .
Мачът за Суперкупата на България е на стадион „Лазур“ в Бургас е от 20 часа и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук