19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Квартал Долно Езерово се сдоби с ново спортно игрище

Долно Езерово се сдоби с ново спортно игрище. Кварталът е пълен с деца и млади хора, така че нуждата от подобно съоръжение там е безспорна. Игрището е оградено, специализирано за футбол, покрито с изкуствена трева. Монтирано е ново осветление, трибуни за публика. Новата придобивка е плод на добрите партньорски взаимоотношения между Община Бургас и “Лукойл Нефтохим Бургас”. В първия си работен ден площадката бе посетена и разгледана от кмета Димитър Николов и Росен Григоров – директор по персонала и административните въпроси в нефтената рафинерия.

Досега младите от квартала ходеха да играят футбол в съседното Лозово. От днес те си имат собствено игрище, на което най-много се радват учениците от ОУ “Христо Ботев”. Скоро новата спортна зона в Долно Езерово ще бъде разширена с фитнес зона и паркинг.

“Вече сме изградили 30 площадки с изкуствено покритие – не само в централна градска част, но и в крайните комплекси, кварталите и съставните селища. Предстои откриване на такива обекти в селата Маринка и Рудник. После да се готвят Ветрен и Банево”, каза кметът Димитър Николов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук