20.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Клиенти на конкурентни фирми избират „3С СОТ Бургас“ ООД

Расте броя на клиентите, ползвали в продължение на години услугите на конкурентни фирми, които избират да гарантират сигурността си ползвайки услугите на „3С СОТ Бургас“ ООД. Във фирмата отчитат ръст на сключени догвори от физически и юридически лица, които са предпочели да работят с тях и са прекратили взаимоотношенията си с предишните охранителни фирми, потвърдиха от ръководството на „3С СОТ“.

Причина за това са качеството на услугите, бързата и надеждна реакция, доброто портньорство и не на последно място новата маркетингова политика на фирмата.

„3С СОТ Бургас“ приключи 2013 година с добри финансови резултати и рязко нарастване на броя на договорите. Благодарение на професионализма на служителите във фирмата расте и доверието към тях. Това от своя страна води и до поставяне на нови цели пред ръководството и реализиране на нови предизвикателства в сферата на охранителния бизнес. Служителите на фирмата са твърдо решени да изпълнят поставените цели за 2014 година, да постигнат ръст в качеството на изграждането и техническата поддръжка на обекти СОТ, Видеонаблюдение, пожаро известяване, периметрова орана, да продължат работата по подобряване дейността на автопатрулните екипи и физическата охрана, независимо в коя част на Бургаска област се намира охраняваният обект.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук