13.8 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Клошарите край Равда са починали от хранително или алкохолно отравяне?

Каква е причината за смъртта на откритите мъртви край Равда клошари- мъж и 11-годишно момче, ще стане ясно след като приключи аутопсията на телата. Съдебният медик, към момента, обаче е категоричен, че не се касае за умишлена смърт, съобщиха от МВР Бургас. Сред вероятните причини за смъртта са хранително или алкохолно отравяне или измръзване.

снимката е илюстративна
снимка: архив

Както вече ви съобщихме днес около 07.23 ч. в Районно управление „Полиция” – Несебър е получено съобщение за открити тела на момченце и мъж в изоставена постройка – част от бившия Софийски лагер, разположена в землището на с. Равда, общ. Несебър.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като при първоначалния оглед видими следи от насилие не са констатирани.

Установено е, че е касае за семейство бездомници, което нощувало в стая на третия етаж в постройката. Момченцето било на 11 години и заедно с 39 годишната си майка – Ц.М. от София, и живеещия на семейни начала с нея мъж, си легнали да пренощуват в обитаваната стая. По данни на Ц.М. при събуждането й сутринта забелязала, че детето и мъжа й не дават признаци на живот, за което алармирала живеещите на близо двама свои познати, също клошари.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление „Полиция” – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук