18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Кметове и бизнесмени бяха на коктейла за 10 години Застрахователно АД „Виктория“

Застрахователно дружество „Виктория” отбелязва десет години от присъствието си на българския пазар. По случай своя юбилей застрахователната компания организира коктейл за своите партньори и приятели в Бургас.

Гостите бяха посрещнати от Изпълнителния директор на Дружеството и председател на Управителния съвет  Данчо Данчев и директора на Главна агенция в Бургас Светлана Гюрова.

Събитието уважиха кметът на Бургас Димитър Николов, зам. областният управител Атанас Терзиев, кметът на Созопол Панайот Рейзи, директорът на МВР Бургас комисар Милен Димитров, изп.директор на „Слънчев бряг” Златко Димитров, бизнесмени и приятели.

Дружеството „Виктория” се нарежда в Топ 10 сред всички застрахователи в страната. В него работят над 240 щатни служители от над 70 главни агенции и офиси в България.

Бургаската агенция на застрахователното дружество получи поздравления за юбилея, като един най- успешните клонове на компанията в страната

В края на коктейла беше разрязана юбилейна торта с лика на гимнастика Йордан Йовчев, който е лице на Застрахователно дружество „Виктория”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук