15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Кметът връчи финансова награда на женския баскетболен “Нефтохимик 2010”

Кметът Димитър Николов се срещна днес със състезателите и ръководството на женския баскетболен отбор „Нефтохимик 2010“, който неотдавна спечели Купата на България.

„Примерите, които вдъхновяват и ни карат да се чувстваме горди, са важни за бургаското самочувствие. DSC_0850Такъв пример е поредният успех на женския баскетболен „Нефтохимик“. Момичета, гордеем се с вас. Сигурен съм, че имате сили да се преборите и за злато в първенството. Щастлив съм, че този успех беше извоюван у дома. Символично е и това, че съвпада с отбелязването на „Бургас – Европейски град на спорта 2015“.

DSC_0838Баскетболът е един от знаковите за нашия град спортове, но през последните години не остана незасегнат от финансовата криза и неуредиците в страната. Въпреки тези трудности, вие сте все още на терена и то в добра форма. Това заслужава не само уважение, но и поощрение“, каза кметът и връчи на Дечо Коешинов отборна финансова премия. Наставникът отговори на жеста, като подари на Димитър Николов и заместника му Красимир Стойчев златни медали.

DSC_0796На срещата присъстваха още главният мениджър Огнян Томов и легендата Петко Маринов, което е доказателство за добрия климат и треньорската приемственост в клуба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук