14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Кметът Димитър Николов разплака Тони Димитрова

Очите ми се насълзиха, когато прочетох докладната на кмета Димитър Николов, с която той предлага да стана „почетен гражданин на Бургас”. Бях много развълнувана. Това каза за zonaburgas.bg певицата Тони Димитрова, която трябва да бъде удостоена със званието на предстоящата сесия на Общински съвет – Бургас.

тони димитрова

Наскоро Тони била повикана в общината без предварителна уговорка за повода на срещата с кмета. „Смятах, че ще уточним подробностите около концерта на Острова, който имах преди дни. Когато разбрах за предложението на г-н Николов бях шашната. Въобще не очаквах да ме изненада с такава новина”, сподели Тони Димитрова.

Гласовитата певица казва, че никога не е изпитвала липса на внимание към себе си и е благодарна на многобройните си фенове за това. Казва, че не е важно какви титли имаш, а почтеността, с която ги носиш.

„Никога не съм живяла за наградите. Няма по-ценно нещо от признанието на хората и усмивките, които им подаряваш. Благодаря с цялото си сърце на  Димитър Николов и на всички бургазлии. Обещавам, че винаги ще остана влюбена в Бургас”, каза още Тони Димитрова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук