13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Кметът Димитър Николов честити на бургазлии Деня на будителите

Кметът Димитър Николов честити на бургазлии Деня на будителите, съобщиха от общинския пресцентър. „Скъпи бургазлии, Приемете моите искрени поздравления по повод деня на будителите, който официално отбелязваме всяка година на 1-ви ноември.

Българската история помни имената на всички просветители, учители и духовници, помогнали за съхранението на нашата култура и самосъзнание през годините“, се казва в поздрава на кмета Николов. „Горд съм, че Бургас е място, в което работят и се развиват все повече творчески личности, ангажирани в сферата на културата, последователи на просветителската кауза.

Използвам възможността на този светъл празник да изкажа своята благодарност към Вас – хората, които не спирате да се грижите за неповторимия културен облик на нашия град. Всички Вие, които с много търпение, творчески заряд и неуморна работа продължавате святото дело и сте достойни будители на нашето съвремие. Бъдете живи, здрави и все така упорити в усилията си да допринасяте за будния дух на бургаската общественост“, се казва още в поздравителния адрес.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук