13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Кметът Лапчев откри 43-то международно първенство по футбол между горски служители

Кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев откри на стадиона в гр.Царево 43-ят международен турнир по футбол между служители работещи в системата на горите в България и Германия.

„Радвам се, че избрахте именно гр.Царево от цяла България за провеждането на това събитие. Сигурен съм, че турнира ще премине под знака на феърплейа и се надявам тазгодишният победител да бъде отново от България. IMG_2903Аз като бивш служител в системата на горите искам да поздравя всички вас като колеги и да ви пожелая успех.” – заяви кметът на Община Царево инж.Георги Лапчев.

В турнира участват общо 8 отбора – 4 от Германия и 4 от България. Немските отбори са от провинция Хасен, Саарланд, Баден-Вюртемберг и Долна Саксония. Отборите от България са на Лесотехническия университет, шампион от миналогодишния турнир проведен в Германия, Сборен отбор на звездите, Сборен отбор на служители от всички горски стопанства в страната и Сборен отбор на служители от горски стопанства в Странджа.

IMG_2906Отборите са разделени на 2 групи, като се играе всеки срещу всеки. Турнира ще продължи два дни. За първи път се провежда в България в чест на победителя от миналата година – отбора на Лесотехническият университет.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук