13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха бъдещи съвместни проекти

Срещата премина като разговор между приятели,  обединени около каузата за служба на общността и проекти в обществена полза

Кметът на Община Несебър Николай Димитров  и дистрикт гуверньорът на Ротари България – Емил Коцев обсъдиха завършените и предстоящите съвместни проекти на местната структура и администрацията, както и нови възможности за партньорство.

Кметът запозна дистрикт гуверньорът  на Ротари България с общинската политика в социалната област и образованието, както и с годишния културен календар на Несебър. Николай Димитров подчерта, че местната власт си партнира успешно с много обществени организации в различни проекти.

На срещата присъстваха още президентът  Ротари клуб-Несебър Таня Узунова и членове на местната организация, които фокусираха вниманието върху предстоящото издаване и разпространяване с благородна цел на календар. Именно това е една от инициативите, по която се работи към момента.

В хода на разговора бе изразено удовлетворение от синхрона и добрата комуникация между местната власт и Ротари клуб-Несебър. Това се дължи на добрите резултати от реализираните проекти. Срещата завърши с размяна на подаръци и от двете страни, както и със снимка за спомен.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук