15.4 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Кметът на Поморие дава рамо на туризма

За да подпомогне туристическия бранш, Община Поморие финансира представянето му на международно туристическо изложение. Инициативата за това беше на кмета Иван Алексиев, а представителите на бизнеса избраха MITT Москва като една от най-големите туристически борси в света, предлагаща възможности за мащабна реклама.Поморие - борса Москва

Международното изложение се проведе в дните от 19 до 22 март в руската столица. Поморие беше представен от заместник-кмета Илия Джингов и членове на местното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите и Асоциацията на туроператорите и турагентите.

Общината се рекламираше паралелно в две изложбени зали. Туристическият продукт на Поморие бе представен на щанда на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, а в специализирана зала за здравен туризъм, Поморие беше част и от щанда на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм /БУБСПА/. Така общината представи лечебния си природен ресурс пред експерти в здравния туризъм. Изключителен интерес посетителите проявиха към възможностите за детски, балнео и морски туризъм.

MITT Москва е най-голямото международно туристическо изложение в Русия и едно от петте водещи в света. Всяка година изложението се посещава от туристически сдружения от над 200 страни и региони от цял свят.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук