17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Кметът на Царево подари библии на всички общински съветници по случай Великден

В началото на двадесет и първото заседание на Общински съвет Царево, кмета на общината Георги Лапчев подари на всички общински съветници луксозно издание на Библията, по случай предстоящия празник Великден. Освен за съветниците, библии ще има за кметовете и кметските наместници, пенсионерските клубове, училищата, детските градини и за общинската администрация.

Две от важните точки на дневният ред бяха докладни записки от кмета на общината, с които той предлага Общински съвет Царево да предостави терени за изграждането на пешеходна алея (между Царево и кв.Василико) и за спортна площадка с фитнес уреди на открито (зелените площи до параклис Св.Георги) по проекти за транс-гранично сътрудничество.

Общинските съветници приеха и отчетите за дейността на 5-те читалища на територията на общината, годишният финансов отчет на Общинска аптека „Здравец-Ц” ЕООД за 2012г., както и Общинска програма за закрила на детето за настоящата 2013г.

В друга точка от дневния ред бе решено ограничението за вдигане на шум, от 14:00 часа до 16:00 часа, да важи не само за летния период, а и по време на зимния.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук