28.1 C
Бургас
неделя, юни 2, 2024

Кое е вашето любимо място в Бургас?

„Наблюдавам как в последните години ставаме все по-горди с града си, затова реших да го покажа по различен начин чрез любопитни истории и моята страст – фотографията“, казва майсторът на обектива Ангелин Русев. Младият артист е автор на проекта „Моето любимо място в Бургас“.

В него могат да участват бургазлии, като изпратят своите истории, както и такива на семейства, двойки или група приятели, като всяка от тях ще бъде заснета отделно. Идеята на фотографа е да покаже не само красотата на града, но и че зад всеки ъгъл се крие поне по една история, която заслужава да бъде разказана, да се каже на глас „Аз бях тук и се гордея със своя град!“.

към който можете да изпращате до предложения до 30.06.2016 г. на [email protected] и във фейсбук на Angelin Rusev photography. Добре е да ги подкрепите със снимка.

Идеята му е подкрепена от Община Бургас и Областен информационен център – Бургас. Ще бъдат избрани дванадесет вдъхновяващи истории, а техните автори ще получат безплатна професионална фотосесия с пост-обработка точно на тази локация, която са избрали. Най-добрата снимка от сесията на всеки от 12-те избрани ще бъде показана в градска изложба.

 

Посочете в съобщението телефонен номер, за да се свържем с вас и да се срещнем за снимките, които ще бъдат подготвени за градската изложба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
spot_img
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук