24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Колебливото представяне на Реал Мадрид от старта

Кралският клуб каквото е прозвището на Реал Мадрид в Испания тръгна колебливо на старта на вътрешния шампионат. Въпреки това, столичани се представят на ниво в Шампионската лига, което им дава надежди, че все още нищо не е загубено. Звездният състав се опитва да играе на няколко фронта, но дали ще издържат силите му, остава да видим в следващите сблъсъци..

Проследете пътя на Реал в Ла Лига и Шампионската лига като изберете uBeTrade. Там ще видите и актуалните коефициенти, които букмейкърските къщи дават за представянето на мадридчани и техните съперници в различните футболни надпревари на стария континент.

Защо тимът тръгна зле в Ла Лига?

За никого не е тайна, че преди старта на Ла Лига букмейкърските сайтове от сорта на Betfair определяха ”белия балет” като фаворит в повечето мачове. Отборът от испанската столица обаче не оправда очакванията и още във втория двубои от първенството направи 2:2 като домакин на Валенсия. Последва и втора грешна стъпка при домакинския мач с Леванте, който завърши безславно за отбора на Роналдо и компания, които отново направиха равен 1:1.

Глътка въздух за Реал Мадрид бе победата им над Реал Сосиедад , като гост с 1:3. Щастието им обаче не трае дълго, тъй като на 20 Септември момчетата на Зинедин Зидан паднаха от Бетис с 0:1 и отново на собствения си стадион „Сантяго Бернабеу” пред разочарованата публика.

В последния си двубои мадридчани победиха Еспаньол с 2:0 и в момента заемат петото место в класирането на Ла Лига със събрани 14 точки. Само с по една точка повече на четвърта и трета позиция в таблицата се намират отборите на Валенсия и Севиля, така че за Реал остава да се бори, и да не допуска нови поражения, ако желае да се върне в битката за титлата.

На какво се дължат победите в Шампионската лига?

На другия полюс стоят нещата с представянето на Реал Мадрид в груповата фаза на ШЛ. Там отборът е лидер, тъй като извоюва две победи от два мача. Първият успех дойде срещу Апоел Никозия, където Реал постигна класика побеждавайки с 3:0 у дома. В другия изигран мач до този момент „Кралският клуб” надви Борусия Дортмунд с категоричното 3:1, и то като гост.

Една от главните причини Реал Мадрид да се чувства комфортно в Шампионската лига е, че отборът има най-много отличия в историята на турнира. Редом с това звездния Роналдо и съотборниците му са си поставили задачата, да постигнат максимума от евротурнирите. Естествено, столичният тим иска да зарадва позадремалите си привърженици с добра игра.

Ще може ли ”белият балет” да запише нов сезон с големи отличия?

В Ла Лига Реал има големи шансове за връщане в играта. Малко точки делят тима от останалите в класирането и нищо чудно да догонят прекия си противник Барселона, за да спорят за титлата. Това до голяма степен ще върне хората по трибуните и борбата във вътрешния шампионат ще стане още по-интересна за всички привърженици на футбола.

Освен това възпитаниците на Зинедин Зидан ще вложат цялата си енергия, за да се представят по най-добрия начин в Шампионската лига, и да излязат от групите. Пишейки за Реал се сещаме, че именно те са ”обичайните заподозрени” и няма да се учудим, ако вземат поредния трофей от най-гледания и обичан турнир на стария континент.

За тези, които търсят информация относно мачовете на Реал Мадрид и останалите отбори, както и всичко любопитно около футболните залози предлагаме да видят как са се справили от uBeTrade, където се обръща внимание на всеки един голям футболен турнир в Европа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук