13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Коледарчета в бургаската полиция

За втора по ред година ОДМВР – Бургас посрещна коледарчетата от ЦДГ „Вълшебство”, водени лично от Директора на учебното заведение – Катя Мишева. Малчуганите, облечени в характерните за големия християнски празник носии, благопожелаха и наричаха за здраве и берекет Началниците на отделните Районни управления в областта, събрали се за традиционното седмично заседание.

Служебни задължения възпрепятстваха Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов, както и неговия заместник – комисар Владимир Маринов, лично да се включат в коледуването на децата от ЦДГ „Вълшебство”, но в качеството си на домакин се прояви началникът на отдел „Криминална полиция” – комисар Емил Павлов, на когото малчуганите пожелаха по-малко работа и повече парички в кесията. Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ „Вълшебство”.

За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на ОДМВР – Бургас в различни благотворителни инициативи – „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД. Директорката на ЦДГ „Вълшебство” – Катя Мишева благодари на всички полицейски служители за грижите и професионализма, показвани ежедневно при осигуряване спокойствието и сигурността на гражданите, като пожела коледната магия да ориса света към по-добро и мирно бъдеще, в което децата да се чувстват уверени и щастливи.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук